21.07.2016г. | 169 преглеждания

Приказката допишете, за Bubble bed и още куп награди се включете!

Участвайте за страхотни награди, които ще направят вашата лятна почивка незабравима!

Лятото ще е различно дори и фантастично с приказно комфортния и невероятно различен Bubble bed. Четирима щастливци с най-добри текстове за целия период на играта, ще могат да се радвар заедно със семействата си на надуваем диван Bubble bed.

Съвършено чист вкус за фантастично лято с кана Brita!  Най-лесният начин да доставиш на своето семейство чаша чиста и свежа вода. Осмина щастливци от всички участници в играта "Въображението развихрете, Приказката довършете" ще спечелят компактаната кана Brita Aluna XL- уред, който всяко домакинство трябва да притежава.

В продължение на 4 седмици всяка седмица ще публикуваме Приказка с отворен край. Приказката е разделена на 4 части, за всяка от които може да ни изпратиш твоето продължение на Приказката. Четвъртият етап е финален и с него Приказката е завършена.

Чакаме твоето продължение на Приключенията на електролитчетата Калий, Натрий, Хлор и госпожица Глюкоза. 

Всяка седмица от всички изпратени текстове за дадената седмица, Журито избира три текста за печеливши. Един от тях се определя като най-добър за седмицата и авторът му печели надуваем диван Bubble bed, а авторите на другите два текста печелят по 1 бр. кана Brita Aluna XL.

Официални правила за участие в играта "Въображението развихрете, Приказката довършете".  

Сподели

Разгледай още статии

© 2016 Всички права запазени проект на HA