28.07.2016г. | 2635 преглеждания

Героичната дружина дълго играла, играла, играла и накрая – хоооп и дружно огладняла! Хрумнало им да направят супа, но не каква да е, а супа с вкус различен и направо фантасмагоричен...

Тъй като били безстрашни два черпака сок от бъз наляли, здравец сложили за здраве – то се знае, за да има аромат омаен –  вкусни ягоди добавили и накрая, за да са винаги добрички и послушни – корен от глухарче вътре пуснали!

До последната лъжица супата изяли и доволно се прозяли... Тъй вървяло всичко гладко и полегнали да дремнат сладко. Бързичко захъркали, чудим се, приятели – какво ли са сънували?

Затова сега ви предизвикваме:

ВЪОБРАЖЕНИЕТО РАЗВИХРЕТЕ, СЪНИЩАТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ ОПИШЕТЕ!

Официални правила за участие в играта "Въображението развихрете, Приказката довършете". 

Печеливш Bubble Bed

Първо страхотно продължение на страхотната приказка.

Приятелите верни се събрали и хубавичко се те наяли! За малко легнали да полежат, но решили да поспят! Още щом Хром затворил очи, пред него чуден сън се яви! Беше на висока сграда и то без никаква ограда! Беше станал супермен, сражаващ се с всеки гамен! Който го види свежда глава, той беше пазителя на света! Калий пък като отвори очи, около него всичко започна да се върти! В космическа совалка се беше озовал, Земята се виждаше като малък овал! В истински космонавт се бе превърнал, с главата надолу се беше обърнал! Щеше да изследва всичко наред, целия космос и планети безчет! А пък нещо удари Натрий по главата, беше камък паднал от скалата! Увиснал се бе над огромна яма, по-голяма дупка на Земята няма! Катереше се с пълна сила нагоре, каска имаше на главата отгоре! Ще се любува на гледки безкрай, там горе в природния рай! А госпожица Глюкоза в съня си държеше черпак, да готви на приятелите си очакваше я пак! Те седяха на масата пребледнели, горкичките много бяха изгладнели! И пак орисала я бе съдбата, госпожица Глюкоза да служи на децата! Изведнъж силен шум се чу отвън, в миг всички бързо скочиха от сън! Носеше се тъй приятен тон, явно беше време за купон. Всички от съня си бяха доволни, всеки мечтата си в съня си изпълни! А госпожица Глюкоза трябва да набира сили, вечно да се грижи за приятелите мили!

Печеливш 1 Кана Brita

Второ страхотно продължение на страхотната приказка.

От супата получили прозрение, приятелите взели си решение: Да се явят на олимпийско състезание, без капка колебание. Госпожица Глюкоза на въже ще скача - туй е първата задача. Калий като по-голям, ще тича през препятствията там. Натрий пък, нали си е мъник - на колоеденето е велик. Хорчо, като футболист известен, от първо място няма кой да го измести. Така сговорната дружина обра медалите от всяка олимпийска дисциплина!

Печеливш 2 Кана Brita

Трето страхотно продължение на страхотната приказка.

Както сладко си заспали сънищата ги отвяли в чудна приказна страна с много сладка миризма. Ухаело на шоколад, малини , ягоди, канела и взнезапно всички отново огладнели. Глюкоза подгонила една калинка и си намерила малинка. Хапнала я моментално и се превърнала в кълбо кристално.Калий хапнал черна боровинка и се превърнал в странна животинка. Хлор и Натрий се заиграли край едно поточе, от което млечен шоколад клокочи. Сладко близнали си те и им поникнали криле. В тоз час слънцето се скрило, с тъма всичко се покрило, огромна пеперуда долетяла и върху нашите герои връхлетяла.Но от страх ли от какво ли, всички в мигом очите отворили. За странният сън като разбрали всички задружно се засмяли.

© 2022 Всички права запазени Бисквитки проект на HA

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата. Научи повече

Съгласен съм