28.07.2016г. | 2307 преглеждания

„Помооощ, взеха ни играта...!“ – детски плач събудил ги от дрямката им сладка!

Поразтъркали очички бавно и внезапно осъзнали – пак дошла е тук бедата, бързо трябва да спасят играта!

Натъжени, омърлушени заразказвали децата как дошла при тях белята. Появила се внезапно и представила се акуратно – „Дехидратация, аххх, толкова ми е приятно!“.

После грабнала играта. Ах, горката! Тъй започнали, приятели, на играта патилата...

Затова сега ви предизвикваме:

Въображението развихрете и какво се случило с играта опишете!

Официални правила за участие в играта "Въображението развихрете, Приказката довършете". 

Печеливш Bubble Bed

Първо страхотно продължение на страхотната приказка.

Без децата, тя играта я боляла все главата. Станала унила, бледа, взела да отслабва и си мислела горката как ли милите децата се оправят със белята. Трябвало да им помогне, ала първо да измисли как. Мислела си тъй играта, докато стигнала реката. Изведнъж я осенила мисъл: Срещу таз Дехидратация трябва да се борим с аргументация и да убедим децата да извикат най-големия юнак, който ще победи Дехидратацията, и ще върне на децата, най-любимото - играта! Тоз юнак се казвал Хидра Стоперол. Вдигнала играта телефона, номера набрала на Стоперола. Той се отзовал с готовност, тръгнал незабавно със жертвоготовност, да помогне на играта и да я върне при децата. Щом пристигнал бързо прогонил бедата, а децата прегърнали играта и заедно със Стоперола седнали в хола, хапнали си сладолед и кифлички с мед.

Печеливш 1 Кана Brita

Второ страхотно продължение на страхотната приказка.

....а Калий,Натрий ,Хлор и Глюкоза викнали в тоз час: -Таз игра ни е любима, в нея си играем четирима.Давай ни я веднага,инак ще се оплачем на тати Стопеол сега!!!! Дехидратацията се засмяла ,натикала играта в чувала и после хоп на гръб и беж....занесла я чак до Бангладеш.Но тати Стоперол бил от ИНТЕРПОЛ и имал поглед зорък на сокол...погрижил се на мига за откриването на детската игра.Дехидратацията бързо заловил и в затвора ,далеч от другите деца я скрил и върнал на всички веднага усмивката на техните лица.Тогава нашата Гюкоза направила една прогноза,че ще е слънчев всеки ден ,щом с усмивките на дечищата е озарен и злодея е вече заловен.....

Печеливш 2 Кана Brita

Трето страхотно продължение на страхотната приказка.

Смелите приятели наши,най - обичали да се забъркват в справедливи каши.Обещали на децата,че с радост ще им върнат те играта. След Дехидратация тръгнали веднага и не след дълго пред тях била самата Баба Яга. -Бабо? - попитали нашата дружина - дали си я виждала или с лошата си комбина? Баба Яга леко се засмяла и на Хлора тихичко запяла: - Вий ще намерите играта, когато Дехидратация полеете с водата. Дружината не разбрала заръката на Баба Яга, но продължили по пътя си веднага. Най - накрая до близката рекичка видели Дехидратация с играта самичка.Помолили я Кария и Хлора да върне играта на отбора.Отказала да върне тя играта, но в миг без да иска цопнала в реката. Изпуснала играта на децата и на приятелите наши грейнали лицата. Разбрали те заръката на Баба Яга , как водата ще спаси играта !!!

© 2022 Всички права запазени Бисквитки проект на HA

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата. Научи повече

Съгласен съм