28.07.2016г. | 2395 преглеждания

Нашата дружинка смела знаела добре белята зла –  от нея избавяли и друг път не една игра! Знаели добре, че Дехидратацията е лоша и лукава и че лесно се не дава...

НО оръжие си имали магическо – СТОПЕРОЛ ХИДРА се наричало! Давало им супер сила и Дехидрацията не им се струвала непобедима!

Дружно се обединили и отправили се с нея да премерят сили...

Тук, приятели мили, разчитаме на вашите умни глави да измислите какви били специалните, супер сили на госпожица Глюкоза, Натрий, Калий и Хлор?

Затова сега ви предизвикваме:

Въображението развихрете и за супер силите на дружината ни разкажете!

Официални правила за участие в играта "Въображението развихрете, Приказката довършете". 

Печеливш Bubble Bed

Първо страхотно продължение на страхотната приказка.

О, каква изненада очаквала тази лоша дама. Тази конфликтна дехидратация, която не използвала никаква аргументация, а просто действала подмолно-с експлоатация. Нашата прекрасна, мила Глюкоза, не чакала втора покана, а смело отправила закана-"остави децата на мира, че нашата сговорна дружина, ще те елиминира. Аз владея чудна сила, много игри вече съм спасила, моята тайна е, че съм всеотдайна! Натрий не останал по-назад, а лошотията информирал, че освен непридвидим, често става и..невидим! Калий само се засмял и с едно движение, извадил чудно снаряжение. Започнала да пристъпва уплашената Дехидратация, тази ситуация, вече и намирисвала на абдикация. Не оставил така нещата Хлор, дал и сериозен отпор и смело заявил- аз съм толкова здрав и корав, че като те настигна, с пръст мога да повдигна и дори да намигна! Побягнала Дехидратацията, плюла си на репутацията, а приятелите добри, ги очаквали много весели игри!

Печеливш 1 Кана Brita

Второ страхотно продължение на страхотната приказка.

Нашите приятели мили деца, всеки от тях има по дарба една. Калий може да лети и всеки лош герой да победи. Над Дехидратация бързо захвърка и тя горката, съвсем се обърка. Хлора, със вода той пръска лесно Дехидратация изблъска, тя строполи се на земята и играта върна бързо на децата. След това на Натрий беше ред, да покаже колко смел е, и напет. Той пък, с огъня е много вещ и от гняв запали само с мисъл пещ. Тогава Дехидратация горката стана и заплака. Помоли за прошка цялата дружина и децата. Госпожица Глюкоза пристъпи пред тълпата. Благо каза -Всеки може да греши, но лесно трябва и да може да прости. Това бе силата на госпожицата наша, доброто да намира във всяка лоша каша. Всички дружно се засмели и заедно тичали, играли и лудели.

Печеливш 2 Кана Brita

Трето страхотно продължение на страхотната приказка.

Нашата дружинка смела знаела добре белята зла – от нея избавяли и друг път не една игра! Знаели добре, че Дехидратацията е лоша и лукава и че лесно се не дава... НО оръжие си имали магическо – СТОПЕРОЛ ХИДРА се наричало! Давало им супер сила и Дехидрацията не им се струвала непобедима! Дружно се обединили и отправили се с нея да премерят сили... Тайната аз от Вас не ще скрия, Играта как да избавите - сега ще разкрия. Нашите супер герои цял са отбор: госпожица Глюкоза, Натрий, Калий и Хлор. Всеки от тях има сила вълшебна, на Играта в трудни времена е потребна. Че Дехидратацията е беда враждебна, срещу нея ни трябва цяла армия лечебна. Госпожица Глюкоза - вече не е загадка, че притежава сила СУПЕР СЛАДКА! А господата Натрий, Калий и Хлор, развяват победния трикольор, никой от тях не е аматьор! Те са най-важните МИНЕРАЛИ. Здравето ни пазят тези смели генерали. Без молби и без уговорка, пристига нашата Фантастична четворка! И положението веднага е под контрол, щом призовават на битка Стоперол. Винаги готов да помага е той - истински СУПЕР ГЕРОЙ! На Бедата той не дава никакъв аванс, възстановява бързо електролитния баланс. Съставки съдържа много полезни, към Дехидратацията не са никак любезни. Разгромяват я само с един замах - правят я на пух и прах! Има и страхотен вкус – на прекрасен ягодов мус! Срещу този мощен алианс, как мислите Дехидратацията има ли някакъв шанс? Не! Разбира се НЕ! Бедата е победена! А Играта – отново е спасена.

© 2022 Всички права запазени Бисквитки проект на HA

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата. Научи повече

Съгласен съм