21.07.2016г. | 2393 преглеждания

Винаги задружни и в един отбор – запознайте се с електролитите – Натрий, Калий, Хлор и приятелката им добра – сладката госпожица Глюкоза... Много мила – инак с енергия за цели трима!

Те пазители са на игрите и когато „Оххх, ами сега“-  някоя игра изпадне в беда...

“Няма страшно“ – цялата дружина тутакси е тук и играта бързо ще спасят!

И такаааа. В един слънчев ден, който бил напълно подходящ за всякакви игри и напълно неподходящ за всякакво скучаене, на приятелите най-добри никакси не им хрумвали идеи за забавни игри...Ех, уви!

Затова сега ви предизвикваме:

ВЪОБРАЖЕНИЕТО РАЗВИХРЕТЕ И ДЕНЯТ ЗАБАВЕН НА ПРИЯТЕЛИТЕ ОПИШЕТЕ!

Официални правила за участие в играта "Въображението развихрете, Приказката довършете". 

Печеливш Bubble Bed

Първо страхотно продължение на страхотната приказка.

В горичка зелена се разхождаше Натрий, когато магическа музика ушенцето му чу. Затича се в тоз час, а музиката мина в джаз.  Усили Натрий свойта стъпка, защото по тялото му премина музикална тръпка. От дзаж музиката бе преминала в меренге - танцът любим дори и на злото горско ченге.  Натрий бе изумен от смесения стил, ставащ все по-шумен. “Какъв ли е този странен хор?“ Оказа се не хор - а приятелят му Хлор. Хлор събрал ги заедно Калий и Глюкоза и тримата застанали в певческа поза. Така горската музика се родила от скуката на нашата дружина мила. Застана и Натрий до своите другари и хванаха вскички цветни китари. Свириха чак до сутринта, готови за нова игра.

Печеливш 1 Кана Brita

Второ страхотно продължение на страхотната приказка.

Глюкоза, Натрий, Калий, Хлор имат да решават спор.  Какво да правят точно днес? Всеки е с различен интерес... Натрий иска въртележки, Калий- клоуни със смешки, Хлор желае бънджи скок, Глюкоза ще танцува рок. Крясък имаше във спора, смут настана във отбора. Не върви да са сърдитковци, те приятели са – любопитковци...И след кратко размишление те постигнаха... обединение. Озоваха се на плажа... Беше весело – да кажа! В морето ласкаво, прохладно, беше чудно и забавно. Танци, смешки, въртележки и подскоци - тъй лудешки! Ден безкраен, луд купон - по – сладък даже от бонбон!

Печеливш 2 Кана Brita

Трето страхотно продължение на страхотната приказка.

Тогава те решили да играят на кокили. Натрий, Калий и Хлор се събрали в отбор а пък сладката Глюкоза, направила чупка и поза, дама била тя красива да се качва на кокили не й отива и решили тя съдия да бъде, кой е най-добрия да отсъди. Първи финиширал Натрий, а след него Хлор и Калий, но нали били отбор за награда на всеки по целувка сладка от съдията му се пада. И така в забава и песни, бързо минал на шега този слънчев ден в игра.

© 2022 Всички права запазени Бисквитки проект на HA

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата. Научи повече

Съгласен съм